Jak sloučit více PDF dokumentů do jednoho?

PDFtk (PDF Toolkit) je mocný nástroj pro práci s PDF soubory pomocí příkazové řádky. Sloučení více PDF dokumentů do jednoho souboru pomocí PDFtk může být provedeno následujícím způsobem:

  1. Stáhněte a nainstalujte PDFtk
    • Navštivte oficiální stránku PDFtk na pdflabs.com a vyhledejte možnost ke stažení nejnovější verze programu. Postupujte podle instrukcí na stránce a nainstalujte program.
  2. Spusťte Program:
    • Po instalaci spusťte PDFtk Toolkit na vašem zařízení. Obvykle se jedná o desktopovou aplikaci se svým vlastním uživatelským rozhraním.

Sloučení PDF souborů:

  1. Klikněte na tlačítko “Add PDF..” a vložte všechny PDF soubory, které chcete sloučit.
  2. Nastavte pořadí souborů (pokud je to potřeba). PDFtk umožňuje změnu pořadí souborů. Pokud chcete upravit pořadí, přetažením souborů můžete uspořádat jejich pozici
  3. Spusťte proces sloučení, pomocí tlačítka “Create PDF”
  4. Kontrola výsledného souboru – ověřte výsledný sloučený PDF soubor, zda obsahuje všechny požadované dokumenty a že je ve správném pořadí.

Každý program může mít lehce odlišné rozhraní a funkce, ale obecně by vám měly tyto kroky poskytnout orientaci v procesu sloučení PDF souborů pomocí PDFtk Toolkit. Doporučuji se také podívat do dokumentace nebo nápovědy programu pro specifické pokyny a podrobnosti k jeho použití.

Návod nestačil? Chcete se na něco zeptat?

IT-forum.cz

 

Podělte se o své zkušenosti v komentářích.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>