Adobe Reader DC je jedním ze softwarů, které si mnoho uživatelů stáhne po čisté instalaci systému Windows. Tato aplikace je známá tím, že pomáhá otevírat soubory PDF. Časem si však získala pověst náročnosti zdrojů a zaostává. Z tohoto důvodu někteří uživatelé hledají alternativní čtečky PDF. Jedním z nich je Adobe Reader Lite. Jak název napovídá, jedná se o lite edici známého programu PDF.

Na rozdíl od svého předchůdce obsahuje Adobe Acrobat Reader DC řadu opravdu působivých vylepšení a jeho funkčnost se opravdu zvýšila. Bez nutnosti kupovat drahý software pro čtení PDF dokáže tato aplikace provádět řadu věcí, například: komentovat soubory PDF, podepisovat, upravovat dokumenty PDF, exportovat a vytvářet další soubory, kombinovat více souborů PDF do jednoho a dokonce přidávat ochranu.

Uživatelské rozhraní aplikace Adobe Acrobat Reader DC je opravdu moderní a navigaci usnadňuje velká písma. Rozvržení programu lze přizpůsobit a některé prvky, jako jsou postranní panely a pásky, lze v případě potřeby skrýt. Jako původní čtečka PDF má produkt společnosti Adobe také plnou podporu pro všechny typy souborů PDF, staré i nové. Tisk dokumentů je plně podporován a výstup z tiskárny lze konfigurovat na velikost, formát a měřítko.

Na závěr lze říci, že Adobe Acrobat Reader DC je velmi funkční a funkcemi nabitá čtečka PDF, která konečně přidala nástroje a možnosti, o které mnoho uživatelů již roky žádá. Prvotřídní.

Aplikace ke stažení : Adobe Reader DC

Návod nestačil? Chcete se na něco zeptat?

IT-forum.cz

 

Podělte se o své zkušenosti v komentářích.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>