Nové Malování ve Windows 11

Microsoft pracuje na nových věcí pro Windows 11, a jak se ukazuje, jednou z aplikací, které v tomto novém operačním systému dostávají moderní redesign, je aplikace Malování.

V jednom okamžiku, kdy by měl být nahrazen novým Paint 3D, je klasická aplikace Microsoft Paint stále ve Windows a není překvapením, že stále dělá řez i pro Windows 11.

Uživatel Reddit dieguesmosken nedávno objevil marketingové materiály publikované oficiálním účtem Windows na Unsplash a které také obsahují ranou fotografii toho, co se zdá být novou moderní verzí MS Paint, která by mohla být součástí Windows 11.

Jak vidíte na snímku obrazovky, vše se zdá být mnohem dokonalejší, a proto je také sladěno uživatelské rozhraní aplikace Microsoft Paint s jedním ze zbytku operačního systému. Navíc je zjevně podporován také vstup perem, což dává smysl i pro dlouhodobou strategii společnosti Microsoft.

Windows 11 přichází v říjnu

Společnost Microsoft neposkytla žádné konkrétní ETA pro Windows 11, ale společnost navrhla, aby nový operační systém uviděl denní světlo později v tomto roce, pravděpodobně v říjnu.

„Windows 11 bude od tohoto svátku k dispozici prostřednictvím bezplatné aktualizace pro vhodné počítače se systémem Windows 10 a na nových počítačích. Spolupracujeme také s našimi maloobchodními partnery, abychom zajistili, že počítače Windows 10, které si dnes koupíte, budou připraveny na upgrade na Windows 11, “uvedl Microsoft ve svém původním oznámení pro Windows 11.

„Bezplatný upgrade začne být k dispozici na způsobilých počítačích se systémem Windows 10 o této dovolené a bude pokračovat až do roku 2022. A příští týden začneme sdílet ranou verzi Windows 11 s programem Windows Insider – toto je vášnivá komunita Windows fanoušci, jejichž zpětná vazba je pro nás důležitá. “

Windows 11 je již k testování pro uživatele v programu Insider.

Návod nestačil? Chcete se na něco zeptat?

IT-forum.cz

 

Podělte se o své zkušenosti v komentářích.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>