aTube Catcher

Sledování online videí a jejich ukládání pro offline prohlížení není v dnešní době vůbec obtížný úkol, a to díky nepřebernému množství aplikací, které jsou speciálně pro tyto účely určeny. Mezi nimi aTube Catcher se snaží tento úkol řešit zvláštním způsobem a mění celý proces ve velmi chytlavou věc.

Jak se očekávalo, tento nástroj podporuje přímé odkazy ke stažení, což znamená, že můžete ručně zadat video, které chcete stáhnout, ale také se s tím dokáže vyrovnat automaticky pomocí vestavěného vyhledávače. Další skvělá věc je, že aTube Catcher přichází s obrovským seznamem podporovaných webů pro sdílení videa, ze kterých si můžete vybrat.

Ke stažení zdarma zde : aTube Catcher 

Další funkcí, která stojí za zmínku, je schopnost aplikace převádět soubory, které stahuje, takže formát, který chcete používat, snadno získáte během několika sekund. Pokud si například přejete uchopit určité video a použít jej na svém iPhonu nebo iPadu, stačí vybrat formát MP4 a aplikace provede převod automaticky.

Ponecháme-li kapitolu stahování videa stranou, aTube Catcher také docela dobře flirtuje s MP3, protože dokáže zachytit i hudební skladby. Program vyhledává online interprety a skladby, během několika okamžiků vrátí výsledky a umožní vám stáhnout soubor nebo jej jednoduše přehrát.

Během našich testů fungoval vyhledávač velmi dobře jak pro video, tak pro audio obsah, přičemž rychlost stahování byla slušná.

Když vezmeme v úvahu všechny věci, aTube Catcher je jistě jedním z nejlepších programů, které můžete najít, pokud jde o stahování filmových souborů z internetu. Je velmi snadno použitelný a obsahuje dostatek funkcí, aby byl atraktivní pro všechny typy uživatelů.

Návod nestačil? Chcete se na něco zeptat?

IT-forum.cz

 

Podělte se o své zkušenosti v komentářích.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>