Aktualizujte, spravujte a obnovujte ovladače zdarma

DriverMax je komplexní aplikace ovladačů, která vám umožní detekovat chybějící nebo zastaralé ovladače, zálohovat je a obnovit v případě, že by došlo k nejhoršímu. Ve většině případů, kdy Windows běží pomaleji, je na vině chybná instalace ovladačů. Problém je v tom, že Windows automaticky ukládají verze starších ovladačů pro případ, že byste se chtěli vrátit zpět, ale někdy jsou tyto v rozporu s novými.

DriverMax pro zálohu a obnovu ovladačů

DriverMax v zásadě zálohuje a obnovuje ovladač ve velmi atraktivním a přehledném rozhraní. Má výkonného průvodce exportem, který vám pomůže exportovat ovladače, které potřebujete k zálohování, zkopírováním požadovaných souborů do složky nebo komprimovaného souboru ZIP. Po přeinstalování systému Windows může DriverMax zajistit, aby byly znovu nainstalovány všechny ovladače.

I když tento proces není zdaleka tak rychlý – nebo přímočarý, protože mnoho ovladačů nemusí poprvé správně fungovat – je celkově velmi snadno použitelný a efektivní. DriverMax vám určitě ušetří hodiny hledání a instalace, kterými byste obvykle museli projít.

Aktualizace ovladačů

DriverMax také umožňuje udržovat všechny vaše ovladače aktuální. Proces skenování a stahování je přímočarý (i když to může chvíli trvat) a instalace nových verzí ovladačů je velmi jednoduchá. Za zmínku stojí také to, že pro bezplatnou aplikaci ovladače DriverMax určitě nabízí více funkcí než konkurenční programy. DriverMax je výkonný nástroj pro instalaci a obnovení ovladačů, který je dost snadný pro začátečníky a dělá práci za slušný čas.

Aplikace je ke stažení zde : DriverMax

Návod nestačil? Chcete se na něco zeptat?

IT-forum.cz

 

Podělte se o své zkušenosti v komentářích.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>