Jak získat novou verzi Windows 11?

Microsoft právě představil Windows 11 , což je další generace Windows. Je to zásadní aktualizace, která přináší několik nových funkcí, včetně nové nabídky Start, dotykového ovládání , Microsoft Store a vylepšení pro hraní her . Obsahuje také podporu aplikací pro Android prostřednictvím obchodu Amazon Store. Je to největší novinka, která se za poslední roky může stát počítačům s operačním systémem Windows, a budete si ji moci pořídit ještě letos.

Windows 11 vychází z nedávných snah o oživení operačního systému po řadě interních experimentů s cílem odchýlit se od široce populárního systému Windows 10.

Windows 11

Windows 11 přináší několik zásadních změn v operačním systému. Obsahuje vizuální opravu, která zaobluje rohy, přidává animace a činí operační systém modernějším. Hlavní panel má nové rozložení a celkový vzhled operačního systému vypadá svěží. Mnoho změn pozorovaných ve Windows 11 bylo poprvé předvedeno ve Windows 10X , nové verzi operačního systému, kterou Microsoft oznámil v roce 2019. Windows 10X je nyní na ledě, aby soustředil úsilí na plnou verzi Windows.

Windows 11 je vyčerpávající reimagining, lepší umístění platformy vedle konkurentů v osobním výpočetním prostoru.

Microsoft stabilně vytvořil základy pro Windows 11, přičemž generální ředitel Microsoftu Satya Nadella a CPO Panos Panay škádlili „příští generaci“, která přijde. Společnost pak představila nový operační systém na akci 24. června .

Jak stáhnout Windows 11?

Operační systém Windows 11 bude obecně k dispozici až později v tomto roce, ale nyní jej můžete vyzkoušet prostřednictvím programu Windows Insider. Všimněte si toho, že to není doporučeno pro váš primární počítač nebo pokud nejste technicky zdatní.

Máme kompletní průvodce, jak získat první veřejný náhled Windows 11 . Kroky které je nutné udělat naleznete v návodu Jak získat první veřejný náhled Windows 11.

Příspěvek na blogu Microsoftu popisuje, jak připravit počítač na vyzkoušení operačního systému. Rovněž vysvětluje minimální požadavky pro spuštění sestavení Insider systému Windows 11.

Na webu se nedávno objevila uniklá verze Windows 11, která je ale neúplná. Nepodporujeme ani neschvalujeme stahování jakýchkoli sestav Windows 11 před oficiálním vydáním ani nezákonné nebo svévolné používání majetku společnosti Microsoft. Stahování ukradeného majetku není schváleno ani schváleno Windows Central, s možnými právními důsledky pro zúčastněné. To se nedotýká bezpečnostních důsledků instalace kódu z pochybných zdrojů.

 

Návod nestačil? Chcete se na něco zeptat?

IT-forum.cz

 

Podělte se o své zkušenosti v komentářích.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML značky a atributy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>